Nyitvatartás

Hétfő - szombat, 9:00 - 17:00

Hívjon minket

+90 539 885 22 45

E-mail

info@aimkft.com

Image

Üdvözöljük az AIM Company -ban

Rólunk

AIM Import Export és Tanácsadás A KFT olyan társaság, amelyet kereskedelmi és tanácsadási szolgáltatások nyújtására hoztak létre számos ágazatban, elsősorban az autóiparban, a védelmi iparban és az orvostudományban.

Bár a cég most alakult, egy szakértői partnerségi rendszeren alapul, több évtizedes tapasztalattal. Termelési, forgalmazási és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk egy új kereskedelmi mozgalom létrehozásához Európában. AIM Import Export és Tanácsadás A magyarországi székhellyel rendelkező, számos európai országban képviselt KFT társaság elsőbbséget élvez ügyfeleink elégedettségével.

Együttműködünk az AutoVision márkával, amely több mint 100 országban nyújt szolgáltatásokat az autóiparban. Átvettük a márka európai képviseletét, és minden igényt kielégítünk Európán belül.

Tudj meg többet

@aimkft

Instagram fiókunk

@aimkft

Facebook fiókunk

@aimkft

LinkedIn fiókunk

@aimkft

Twitter fiókunk

AIM

A látomásunk

Van egy olyan elképzelésünk, amelyben magyarországi székhelyű társaságunk tovább fog terjeszkedni, európai szervezeteink irodai szinten képviseltetik magukat, és import-export és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk a világ számos országában. Szeretnénk az autóiparban elérhető legmagasabb ponton lenni, és ezt támogatni a különböző ágazatokban. Célunk, hogy az Európa központjában épült gyártósor -projektünket rövid időn belül üzembe helyezzük, és tanácsadási és forgalmazási szolgáltatásainkat termeléssel bővítsük.

Küldetésünk

Sok márkát képviselünk, amelyeket forgalmazunk, különösen az Autovision márkát, és minden nap szerződésekkel bővítjük márkáinkat. Hosszú éves tapasztalatunkat kínáljuk a védelmi iparban és az orvosi szektorban tanácsadói szolgáltatás keretében.